Ukoliko imate bilo kakvo pitanje slobodno nas kontaktirajte. Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku. Hvala.
Vaš email:
Ime i prezime:
Poruka:
Antispam pitanje: Koliko očiju ima normalna osoba ?
Open/Close

 

 

Što je OxyProAge

Share

                   PRVI I JEDINI U RIJECI I REGIJI !

U tretmanima kisikom koristimo Oxy Pro Age uređaj – najnapredniji sistem dermoinfuzije kisika za tretmane oksigenacije i regeneracije kože lica i tijela. Tretmani kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože. Usput se povećava i mikrocirkulacija kože i ona postaje dugotrajno prozračna.

Rezultati tretmana kisikom vidljivi su već nakon prvog tretmana.

Kisik u kombinaciji s kozmetikom na bazi nano-tehnologije koja se posebnim aplikatorom nanosi u kožu i potkožno tkivo omogućuje nam da budemo izrazito učinkoviti u tretmanima koje nudimo. Kozmetika na bazi nano-tehnologije koju koristimo dizajnirana je u prestižnom talijanskom laboratoriju, bez parabena je i pogodna za svačiju kožu, sadrži matične stanice biljaka i formulaciju hijaluronske kiseline najnovije generacije,  a kreirana je kako bi radila u potpunoj sinergiji s AMI Oxy Pro Age uređajem.

TRETMANI KISIKOM ZA SVJEŽINU I MLADOST LICA

HYDRA EXTREME – tretmani hidratacije

Tretmani čistim kisikom i Hydra Extreme kozmetička linija pomoći će očuvati jedan od najvažnijih izvora ljepote i kvalitete kože – vodu. Zahvaljujući nano česticama i kisiku aktivne tvari iz kozmetike apsorbiraju se duboko u kožu i osiguravaju dugotrajnu intenzivnu hidrataciju. Koža postaje glatka, kompaktna i elastična.

 

AGE REPAIR – tretmani protiv starenja kože s hijaluronskom kiselinom

Age repair formula u kombinaciji s dermoinfuzijom čistog kisika pruža potpun anti-aging tretman koži lica i uklanja najvidljivije tragove starenja – bore, mrlje na koži i opuštenu kožu. Rezultat je zdrava koža mladolikog izgleda smanjenih bora i mrlja.

 

DEFENCE SYSTEM – tretmani osjetljive kože sklone crvenilu i kuperozi

Tretman koji liječi osjetljivu kožu sklonu crvenilu i kuperozi. Ovaj tip kože posebno je osjetljiv na agresivne proizvode i vanjske utjecaje. Sinergija aktivnih sastojaka nano-kozmetike i čistog kisika jača kapilare i djeluje antikuperozno i umirujuće. Ostali sastojci (matične stanice biljaka, hijaluronska kiselina, aloe vera, vitamini...) hidratiziraju kožu, potiču procese obnavljanja tkiva i čine kožu mekom i baršunastom.

 

PERFECT SKIN – tretmani nečiste kože i akni

Čisti kisik djeluje na bakterije i  daje veliki doprinos u nestajanju i liječenju akni, a aktivni sastojci nano kozmetike čiste kožu i reguliraju prekomjerno izlučivanje sebuma te potiču obnovu stanica.

 

ACTIVE LIGHT – tretmani kože sklone hiperpigmentaciji i mrljama

Sinergija kisika i aktivnih sastojaka nano-kozmetike smanjuje mrlje na koži koja postaje prozračna, svijetla i blistava. Postižu se vidljivi i dugotrajni rezultati.