Ukoliko imate bilo kakvo pitanje slobodno nas kontaktirajte. Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku. Hvala.
Vaš email:
Ime i prezime:
Poruka:
Antispam pitanje: Koliko očiju ima normalna osoba ?
Open/Close

 

 

Često postavljana pitanja

Share

 

Što je mikrodermoabrazija?

Naša koža sadrži sloj mrtvih stanica poznate kao stratum corneum. Ovaj sloj mrtvih stanica štiti našu kožu od elemenata okoliša. Mrtve stanica često izazivaju pojavu starijeg izgleda kože i ometaju prodiranje raznoraznih proizvoda dublje u kožu. Piling je postupak uklanjanja mrtvih stanica kože i otpadaka, poboljšanje površinske teksture kože.

Mikrodermoabrazija je mehaničko uklanjanje mrtvih stanica i nečistoća. Uklanjanjem odumrlog, gornjeg sloja kože, potiče se stvaranje novih, mladih stanica, te svakim novim tretmanom dolazi do novog sloja obnovljene kože.

 

Zašto je Face-Up pogodniji za Vas od ostalih mikrodermoabrazijskih uređaja?

Zamislite moć mikordermabrazije u kombinaciji s dubokom i osnažujućom masažom i Vi ste tek na pola puta da otkrijete luksuzni tretman koji Vami Face-Up nudi!

Face-Up koristi patentiranu mikorpulsaciju za toniranje kože i tkiva i potiče stvaranje novog kolagena i elastina. Obzirom da on jedini na svijetu kombinira istovremeno učinke abrazije i mikromasaže, Face-Up Vam omogućuje najugodniji tretman sa izvanrednim estetskim rezultatima.
Također, za razliku od drugih mikrodermoabrazijskih strojeva, Face-Up omogućuje preciznu kontrolu nad dubinom abrazije za Vašu povećanu sigurnost.

Kod Face-Up nema vakuuma – tj. nema neugodnog potezanja kože i mogućih neželjenih reakcija kože.

Face-Up ne koristi kristale – ako ste jednom probali kristalnu mikrodermoabraziju, onda znate što to znači; znači nema kristalne prašine u kosi, ušima, po garderobi, po podu...i to osim toga znači da ne postoji rizik od inhalacije i iritacija!

 

Koja se područja mogu tretirati sa Face-Up-om?

Lice, vrat, ruke i dekolte.

 

Koliko dugo traje tretman?

Otprilike od 20-30 minuta ovisno o stanju kože ili područja tretiranog.

 

Koliko tretmana mi je potrebno?

Rezultati mogu varirati, ali većini klijenata je potrebno između 4 - 8 tretmana, u razmaku od 7 – 10 dana između tretmana.

 

Da li Face-Up koristi dijamante ili kristale?

Ni jedno, ni drugo.
Face-Up koristi jednokratne abrazivne glave pokrivene biokompatibilnim, antialergijskim slojem silikon karbida. Glave su jednokratne radi povećane sigurnosti i eliminiranja bilo kakvog rizika prijenosa infekcija sa jednog klijenta na drugog. Zbog toga Face-Up tretman je u svijetu deklariran kao tretman sa najvećim standardom sigurnosti u svojoj branši.

 

 

Naručite se za svoj tretman na +385 91 2444 607 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.