Ukoliko imate bilo kakvo pitanje slobodno nas kontaktirajte. Odgovoriti ćemo vam u najkraćem mogućem roku. Hvala.
Vaš email:
Ime i prezime:
Poruka:
Antispam pitanje: Koliko očiju ima normalna osoba ?
Open/Close

AKCIJA - 20% popusta povodom Valentinova ♥️

Od 8.-16.02. 2018. dobivate na vec postojece popuste, dodatnih 20% popusta na kombinaciju paketa Zerona i MedContour tretmana.

U ponudi su i poklon bonovi .

Naručite svoje besplatne liječničke konzultacije, rezervirajte svoj termin na ☎️ 091 2444 607

NOVOST: Zerona green laser

Ponosni smo što u našoj ponudi prvi u Rijeci od sada imamo revolucionarni neinvazivni tretman za uklanjanje masnih naslaga i celulita Zerona Green Laser!

Kombiniranim djelovanjem Zerone i Med Contoura sigurno imamo za naše klijente najbolja moguća rješenja navedenih problema i možemo očekivati vrhunske rezultate.
Zerona u kombinaciji sa Face up tretmanima , dermoinfuzijom kisikom te vakumskom zonskom masažom učinkovito djeluje i na strije.

Obratite nam se sa povjerenjem.
Jamčimo vam kvalitetu i kontinuirani liječnički nadzor!

Novo!!! Rinnova Plus Frax

Uz dosadašnje tretmane za kozu ,Face up mikrodermoabraziju i Oxy dermoinfuziju od sada nudimo inovativne tretmane trostruke radiofrekvencije  kojima koža postaje zategnuta, pomlađena i bolje teksture,a uklanjaju se ili ublazavaju bore ,oziljci,podbuhlost i tamni podocnjaci.Prvi rezultati vidljivi su odmah!

 

 

Medicinsko estetski centar Jupiter djeluje pod stručnim vodstvom vlasnice, liječnice, dr Aveline Kašelić-Kraljević. Smješten je u strogom centru Rijeke i na taj način na raspolaganju je svojim klijentima koji unatoč brzom ritmu života mogu dobiti naše usluge gotovo za vrijeme pauze za ručak

Potrudili smo se pružati stručne usluge vrhunskim aparatima koji pripadaju posljednjoj generaciji u svojim kategorijama, i posjeduju certifikate najzahtjevnijih svjetskih agencija koje jamče sigurnost i kvalitetu. Jedna od njih je i američka agencija FDA, Food and Drug Administration.

U našem centru trudimo se pristupiti individualno svakom klijentu, te odvojiti vrijeme za savjetovanje, i prije odluke o podvrgavanja određenom tretmanu.